Piątek, 2024-03-29
Imieniny: Marka, Wiktoryny
Piątek, 2024-03-29
Imieniny: Marka, Wiktoryny
Można korzystać z obiadów /zupa + II danie + napój/ przygotowanych przez szkolną kuchnię.
Informacja o posiłkach w stołówce szkolnej
w Szkole Podstawowej w Uniejowie
PRZERWY OBIADOWE
1130 -1155 kl. I-IV
1155-1240 PRZEDSZKOLE
1240-1300 kl. V-VIII
W marcu 2024r. można będzie korzystać z posiłków
(zupa + II danie + napój) przygotowanych przez kuchnię Szkoły Podstawowej w Uniejowie:
- zupy - 1,50 zł
- II danie - 3,10 zł
- obiad pełny (zupa + II danie + napój) - 4,60 zł
Koszt posiłków: marzec 2024 r. za 19 dni żywieniowych
- obiady pełne - 4,60 zł x 19 dni = 87,40 zł
- II dania – 3,10 zł x 19 dni = 58,90 zł
- zupy - 1,50 zł x 19 dni = 28,50 zł
Należność za posiłki należy opłacać: PRZELEWEM do 10 marca!!!
na konto SP Uniejów: 82 8557 0009 2005 0201 1170 0006
W tytule wpłaty należy podać:
- opłata za obiady,
- imię i nazwisko dziecka,
- klasa,
- miesiąc za który jest dokonywana wpłata.
WYCIĄG Z REGULAMINU:
*Warunki korzystania: wpłaty za przygotowanie posiłków w Szkole Podstawowej w Uniejowie na rok szkolny 2023/2024 należy dokonywać wyłącznie przelewem
W tytule wpłaty należy podać: opłata za obiady, imię i nazwisko dziecka, klasa oraz miesiąc za który jest dokonywana wpłata.
Prosimy o wpłacanie na konto dokładnie wyliczonej kwoty oraz o dokonywanie wpłat wyłącznie od 01 do 10 dnia danego m-ca.
*Obowiązuje pisemna rezygnacja z żywienia.
*Warunki odliczeń za posiłki:
1. W przypadku nieobecności ucznia korzystającego z posiłków, zwrotowi podlega dzienna wysokość opłaty za korzystanie z posiłku z wyłączeniem pierwszego dnia nieobecności dziecka. Zwroty odliczane będą, gdy rodzic lub opiekun prawny poinformuje osobiście lub telefonicznie szkołę w pierwszym dniu nieobecności dziecka.
2. Dopuszcza się możliwość zwrotu dziennej wysokości opłaty za korzystanie z posiłku w przypadku wyjazdu dziecka na wycieczkę lub zawody sportowe.
3. W przypadku, gdy należy się zwrot, przed dokonaniem wpłaty na konto prosimy o kontakt z administracją szkoły.